Onze missie

Wij leveren creatieve, effectieve oplossingen en adviezen
aan particulieren en ondernemers

Wij

Wij beschouwen ons kantoor als een team waarbij elk van de advocaten gespecialiseerd is in zijn of haar praktijkgebieden. Veelal komt u terecht bij ons kantoor via één van onze advocaten, maar toch zal u mee profiteren van de opgebouwde expertise en kennis in andere praktijkgebieden bij de andere advocaten wanneer u met ons in zee gaat.

leveren

De meest uitdagende juridische werkzaamheden hebben geen meerwaarde tenzij ze vertaald worden in een bijtijds doelgericht actieplan voor de cliënt. We weten dat onze cliënten meestal onder strikte tijdsschema’s handelen en dat het motto ‘time is money’ veelal geldt. Ferrulex Advocaten stelt dan ook steeds een praktisch gerichte aanpak voorop waarbij we tijdig ons advies en bijstand afleveren.

creatieve

Juridische dienstverlening is maatwerk; geen twee dossiers zijn hetzelfde. Ook de invalshoek kan verschillend zijn in eenzelfde dossier en nopen tot een andere aanpak. Er zijn veel slimme advocaten, maar theoretische kennis is zelden voldoende. Wij kunnen buigen op de creatieve aanpak van elk van onze advocaten om zelfs de moeilijkste deals rond te krijgen.

effectieve

Door het woord “effectief” toe te voegen aan onze mission statement, tonen we aan onze cliënten en herinneren we onszelf eraan dat onze aanpak en engagement altijd ingegeven moet zijn door de specificaties van elk dossier. Hieronder is uiteraard ook ‘efficiëntie’ begrepen. Altijd wordt een kosten/baten analyse gemaakt met de cliënt indien de kosten de baten dreigen te overtreffen. Onze cliënten appreciëren ook de toegankelijkheid van ons kantoor en de directe, persoonlijke aanpak.

oplossingen

Wij bieden antwoorden. Ferrulex Advocaten opereert oplossingsgericht in duidelijke samenspraak met de cliënt en diens noden. Wij kunnen daarbij beroep doen op een betrouwbaar netwerk aan complementaire dienstverleners zoals bedrijfsrevisoren, accountants, bemiddelaars, etc. teneinde het totaalpakket te kunnen aanbieden dat de cliënt van ons verwacht.

adviezen

Ons cliënteel raadpleegt ons voor advies in de breedste betekenis van het woord. Soms neemt dit de vorm aan van bijstand en vertegenwoordiging bij een procedure, soms van buitengerechtelijke dienst- en adviesverlening. Het advies dat we geven is steevast gericht op een lange termijn relatie met onze cliënten en prospecten en dit op basis van wederzijds vertrouwen.

aan particulieren en ondernemers

Ferrulex Advocaten denkt proactief mee met onze particuliere en bedrijfsgerelateerde cliënten en komen met creatieve oplossingen voor hun zakelijke en juridische problemen.

Of het nu gaat om adviseren of procederen; soms is een conventionele aanpak het beste, soms een no-nonsense aanpak, maar altijd staat de kwaliteit voorop. Ferrulex Advocaten zoekt voor onze cliënten op de meest pragmatische en empathische manier de weg in de wirwar van jurische regels. Maar we zijn ook nieuwsgierig, inventief en doortastend.

Met passie voor ons vak zijn wij een krachtige juridische partner.