Nieuws

Vacature Secretariaatsmedewerk(st)er (halftijds)

Wij zoeken voor ons team een gedreven en gemotiveerde secretariaatsmedewerk(st)er die bereid is zich volop te engageren voor zijn/haar functie. Iemand die niet enkel administratief uitvoerend werkt maar er mee voor zorgt dat het administratief secretariaat en het kantoor vlot draaien.
Lees meer

Vacature Tableauadvocaat (m/v)

Wij zijn op zoek naar een tableauadvocaat met een bijzondere interesse in het ondernemingsrecht (vennootschapsrecht, bijzondere overeenkomsten, insolventierecht,...)
Lees meer

Blijf in uw kot...ook voor de algemene vergadering van vennootschappen

Iedere Belgische vennootschap is verplicht om minstens éénmaal per jaar een Algemene Vergadering bijeen te roepen en o.a. de jaarrekening goed te keuren. Wie deze vergadering bijeen moet roepen, kan daar dus niet onderuit. Maar hoe nu met Corona waarbij er een samenscholingsverbod geldt?
Lees meer

Wat betekenen de coronamaatregelen voor uw bedrijf?

Door de snelgroeiende wereldwijde verspreiding van het coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) wordt de veerkracht van bedrijven in alle sectoren erg op de proef gesteld. De volledige impact van de verstoringen op de werkzaamheden en bedrijfsvoeringen is nu nog niet bekend, maar dat deze enorm zal zijn staat buiten kijf.
Lees meer

Maatregelen tot 19/04/2020

Ferrulex Advocaten is ook tijdens de Corona-maatregelen geopend tijdens de normale kantooruren.
Lees meer

Wijziging team

Vanaf woensdag 1 april zet Ferrulex haar werking verder met Inne Saelen en Veerle Verhaegen aan het roer. Michiel Roets en Jo Van Cauwenbergh slaan hun eigen weg in, waarbij wij hen alle succes toewensen.
Lees meer

(Enkel) kantoor Antwerpen is verhuisd naar Elizabethlaan

Wegens succes verhuisd! ​Ons Antwerpse kantoor is vanaf nu te vinden aan de Elisabethlaan 1 bus 2 te Berchem
Lees meer